Hamburgare - All information om Härliga Hamburgare
Hamburgare i Kalmar

Hamburgare i Kalmar

Totalt finns det 10 hamburgerrestauranger serverar härliga hamburgare i Kalmar och många av dessa hamburgerställen har flera läckra hamburgare på sin meny. Ibland kan det vara svårt att hitta den bästa hamburgaren i Kalmar och dessutom är variationen på innehåll i burgaren ganska stort. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon hamburgerfantast som talar om vilken hamburgare som är godast. Information, betyg och rekommendation om de som serverar hamburgare i Kalmar kan oftast hittas via nätet.


Det finns många hamburgerrestauranger i Kalmar som erbjuder goda hamburgare men bäst är om du provar på hamburgarana på flera olika ställen innan bu bestämmer dig för din favorithamburgare i Kalmar. Om du besöker en ny hamburgerbar för att testa deras hamburgare är det bra ifall du kollat in vilka hamburgare de serverar så att kan kan förbereda gommen och smaklökarna på just deras burgare. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika hamburgerrestauranger.
Lättast att hitta en bra hamburgerrestaurang eller ett gatukök i Kalmar som serverar härliga hamburgare är att välja något av nedanstående hamburgerställen:


Alla hamburgarna i Kalmar

Tipp-Topp Grill

Två Bröders Väg 20C

393 58 Kalmar

Frasses Grill

Södra Vägen

392 33 Kalmar

Kalmargrillen

Erik Dahlbergs Väg 10

392 35 Kalmar

Kebabben

Larmgatan 11

392 32 Kalmar

MAX Hamburgerrestauranger

Trångsundsvägen 40

393 56 Kalmar


Fler ställen med hamburgare i Kalmar

McDonald´s

Polhemsgatan 6

392 39 Kalmar

Zappa

Stationsgatan 4

392 32 Kalmar

McDonald´s

Skeppsbrogatan 12

392 31 Kalmar

Funkabogrillen KB

Ledungsvägen 3

393 50 Kalmar

Burger King

Ölandsleden 7

393 56 Kalmar