Hamburgare - All information om Härliga Hamburgare
Hamburgare i Kista

Hamburgare i Kista

Totalt finns det 8 hamburgerrestauranger serverar härliga hamburgare i Kista och många av dessa hamburgerställen har flera läckra hamburgare på sin meny. Ibland kan det vara svårt att hitta den bästa hamburgaren i Kista och dessutom är variationen på innehåll i burgaren ganska stort. En klar fördel är ifall man kan få en rekommendation av någon hamburgerfantast som talar om vilken hamburgare som är godast. Information, betyg och rekommendation om de som serverar hamburgare i Kista kan oftast hittas via nätet.


Det finns många hamburgerrestauranger i Kista som erbjuder goda hamburgare men bäst är om du provar på hamburgarana på flera olika ställen innan bu bestämmer dig för din favorithamburgare i Kista. Om du besöker en ny hamburgerbar för att testa deras hamburgare är det bra ifall du kollat in vilka hamburgare de serverar så att kan kan förbereda gommen och smaklökarna på just deras burgare. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika hamburgerrestauranger.
Lättast att hitta en bra hamburgerrestaurang eller ett gatukök i Kista som serverar härliga hamburgare är att välja något av nedanstående hamburgerställen:


Alla hamburgarna i Kista

McDonald´s

Danmarksgatan 44

164 53 Kista

Bålstagrillen

Dovregatan 12

164 36 Kista

Burger King

Kottbygatan 1

164 74 Kista

Texas Burger

Kista Galleria

164 91 Kista

Happy Grillen

Sibeliusgången 32

164 72 Kista


Fler ställen med hamburgare i Kista

Pizzeria Kebab Hörnan

Trondheimsgatan 3

164 32 Kista

Kebabhuset Gulistan

Nidarosgatan 1

164 34 Kista

McDonald´s

Finlandsgatan 11

164 74 Kista