Hamburgare - All information om Härliga Hamburgare
Dyra Hamburgare

Världens dyraste hamburgare

Det finns gott som exempel på dyra och exklusiva hamburgare i världen. Det finns även ett uttryck inom privatflyget som är $100 hamburger vilket innebär att man tar sitt lilla flyg för att flyga till en närbelägen flygplats för att äta en enkel hamburgare. Detta gör många privatflygare för att få den flygtid som krävs ör att bibehålla sitt flygcertifikat.

Världens dyraste hamburgare

Världens dyraste hamburgare kommer är den första odlade hamburgaren som är gjord på syntetiskt kött och den första hamburgaren kommer att kosta 2.6 miljoner kronor.

Annars har restauragen Serendipity 3 i New York en hamburgare som heter Le Burger Extravagant och hamburgaren kostar $295 japanskt Waygubiff vilket sägs vara bättre är Kobebiff. Hamburgaren innehåller även vaktelägg, tryffel och Kaluga kaviar och en tandpetare i guld med diamant ingår också.

En ännu dyrare hamburgare serveras från att hamburgervagn 666 Burger i New York och denna hamburgaren som kallas The Douche Burger kostar $666. Denna mycket exklusiva burgare innehåller bland annat Kobebiff, tryffel, bladguld, kaviar, gåslever och hummer.Sveriges dyraste hamburgare

Sveriges dyraste hamburgare

Den dyraste hamburgaren i Sverige kan man få smaka på hos MD, Mathias Dahlgren, i Stockholm. Denna hamburgare med Waguybiff, Gruyèreost och tryffel får du betala 350 kr för.